Om WolterJohannsen

Hos WolterJohannsen mødes virksomheder og nye medarbejdere. Det sker gennem professionel rekruttering og outplacement af specialister og ledere inden for følgende brancher.

  • IT
  • Telekommunikation
  • Media
  • Auto
  • Energi
  • Byggeri
  • Transport
  • Fremstilling

Med WolterJohannsens omfattende netværk i og omkring større danske byer samt store brancheindsigt får din karriere gode vilkår for at udvikle sig i den retning, du gerne vil.

Mennesker matcher
Det bedste match mellem en virksomhed og en ny medarbejder er i høj grad baseret på menneskelige aspekter som relationer og kulturen i den enkelte virksomhed. Du oplever som kandidat hos WolterJohannsen stort fokus på netop disse aspekter.

Nicholai Wolter Johannsen, stifter og ekstern konsulent, HD (O)

Grundlægger af WolterJohannsen og erfaren konsulent med rekruttering på specialist- og lederniveau.

Direkte email: nj@wolterjohannsen.dk

[/vc_column_text][/vc_column]

Renate Nielsen, ekstern konsulent, ph.d. 

Har arbejdet med rekruttering både internt og som ekstern konsulent. Arbejder tillige med organisationsudvikling og strategi.

Renate indgår i censorkorpset ved landets universiteter og handelshøjskoler og har i en årrække som forlagsredaktør i Gyldendal Akademisk stået for en række udgivelser inden for organisation og ledelse.

Direkte email: rn@wolterjohannsen.dk

Eva Haugaard Pedersen, researcher og konsulent, cand.scient.soc

Har erfaring indenfor analyse, research og kommunikation, og har arbejdet med internationalisering og som cross-cultural mediator for virksomheder Danmark – Indien.

Direkte email: info@wolterjohannsen.dk

Tina Vinther, ekstern konsulent

EMCC certificeret coach med indgående kendskab til HR og et bredt netværk. Har i en længere årrække arbejdet selvstændigt med outplacement indenfor ledelse og specialister, og har stor erfaring med organisations- og medarbejderudvikling.

Direkte email: tv@wolterjohannsen.dk


Daniel Dalegaard, researcher

Er studerende ved Aarhus Business Academy, hvor han læser Markedsføringsøkonomi med fag indenfor international handel, markedskommunikation og supply chain management.

Direkte email: dd@wolterjohannsen.dk